Kenniscentrum

Voorbereiding voor een Servicebezoek

Geplaatst op 19/06/2024, laatst bijgewerkt op 19/06/2024

Lorenzo Boers

Oplaad-expert

Om ervoor te zorgen dat ook onze service-bezoeken soepel en efficiënt verlopen, vragen we uw medewerking bij de voorbereiding van enkele belangrijke zaken. Hieronder vindt u een gedetailleerde lijst van punten waar u rekening mee moet houden voordat onze monteurs bij u langskomen.

Voorbereidende Stappen

Vrijmaken van de Werkplek

Zorg ervoor dat de werkplek rondom het laadstation vrij is van obstakels. Dit omvat het verwijderen van fietsen, tuinmeubelen en andere voorwerpen die de werkzaamheden kunnen belemmeren. Hierdoor kunnen onze monteurs snel en efficiënt aan de slag.

Toegang tot de Meterkast

Onze monteurs hebben mogelijk toegang nodig tot de meterkast om elektrische verbindingen te controleren en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Zorg ervoor dat deze makkelijk bereikbaar is en niet geblokkeerd wordt door meubels of andere objecten.

Beschikbaarheid van Stroomvoorziening

Controleer of er een geschikt stopcontact en voldoende stroomvoorziening in de buurt van het laadstation aanwezig is. Dit is vooral belangrijk voor het uitvoeren van testen en het verhelpen van eventuele storingen.

Stabiele Internetverbinding

Voor sommige onderhoudswerkzaamheden en reparaties is een internetverbinding noodzakelijk. Zorg ervoor dat er een stabiele internetverbinding beschikbaar is op de locatie van het laadstation. Dit helpt bij het uitvoeren van updates en het monitoren van laadsessies.

Op de Dag van de Servicebezoek

Aanwezigheid van een Volwassene

Zorg ervoor dat er tijdens het servicebezoek een volwassene aanwezig is die onze monteurs toegang kan geven tot uw eigendom en eventuele vragen kan beantwoorden. Dit helpt om eventuele onduidelijkheden direct op te lossen.

Veiligheid van Huisdieren

Om veiligheidsredenen is het belangrijk dat huisdieren uit de buurt van de werkplek blijven. Dit voorkomt ongelukken en zorgt ervoor dat onze monteurs zonder onderbrekingen kunnen werken.

Vrije Toegang tot het Laadstation

Zorg ervoor dat de monteurs direct toegang hebben tot het laadstation. Dit betekent dat de ruimte rondom het laadstation vrij moet zijn van obstakels en dat er geen blokkades zijn die het werk kunnen vertragen.

Door deze stappen te volgen, helpt u ons om de servicebezoeken snel en efficiënt te laten verlopen. We kijken ernaar uit om u te helpen met het onderhoud en de reparaties van uw laadstation.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Bedankt voor uw medewerking!

Vragen over dit artikel

Neem gerust contact met ons op

Solliciteren

Binnen 48 uur een afspraak!
Solliciteren formulier