Partner worden?

Zakelijk partner worden bij ChargeCars biedt vele voordelen! Word partner bij ChargeCars en bied jouw klanten de service en aandacht die ze verdienen.
Plan een gesprek

Onze oplossingen

Om een geoptimaliseerde customer journey te kunnen garanderen stemmen wij in overleg onze verschillende mogelijkheden op elkaar af.
Vanuit onze ervaring gecombineerd met onze ict-oplossingen zoeken wij met jou de meest efficiente samenwerking.
Dedicated installatieservice
Wij bieden geoptimaliseerde installatieservices namens jouw bedrijf aan. Laat ons het traject van planning tot oplevering verzorgen.
Meer info
Perfect voor:
Grootaannemers
EV webshops
Energieleveranciers
Standalone partner
Verwijs je klanten via een co-branded klantportaal naar ons technisch zeer ervaren salesteam en laat ons de complete afhandeling verzorgen inclusief de verkoop van het laadpunt. Verdien een vergoeding per geinstalleerde laadpaal.
Meer info
Perfect voor:
Autodealers
Autoleasemaatschappijen
Fabrikanten
Servicepartner
Binnenkort
ChargeCars verzorgt je serviceverzoeken tegen een vooraf besproken tarief, wat zorgt voor hoogwaardige nazorg in jouw klantenbestand.
Meer info
Perfect voor:
Autodealers
Merken
Fabrikanten
Voordelen als partner
Eigen pakketprijzen
Makkelijke en efficiente kostenbepaling per klus
Snellere doorlooptijd
Jouw klussen zullen sneller worden uitgevoerd
Eigen accountmanager
Je krijgt je eigen gemotiveerde contactpersoon binnen ChargeCars
Eigen inlog in onze portaal
Bekijk de voortgang en prestaties van jouw klussen live.

Partner worden

Heb je regelmatig een professionele installateur nodig voor laadpalen bij jouw klanten? Word een partner bij ChargeCars en bied jouw klanten de service die ze verdienen.
Maak een afspraak
Deze partners gingen jou voor!

Een trouwe laadpaal-installateur
sinds 2019

ChargeCars heeft uitgebreide ervaring in het installeren van laadstations voor elektrische auto's sinds onze oprichtin in 2019. Wij installeren meer dan 10.000 laadpunten per jaar en zijn toegewijd aan het moeiteloos opladen bij particulieren en verzorgen installaties voor diverse gerenommeerde organisaties in Nederland. Onze ervaren en gecerificeerde monteurs installeren door geheel Nederland met focus op service, kwaliteit en effici├źntie.

Expertise op elk aspect van de installatie

ChargeCars heeft een uitgebreide en gevarieerde expertise op elk aspect van het installatieproces van laadstations. Dit omvat niet alleen de technische aspecten van het installeren van laadpalen, zoals het aanpassen van groepenkasten en het leggen van voedingskabels, maar ook een diepgaand begrip van de wettelijke voorschriften en veiligheidsnormen die van toepassing zijn.

Dedicated installatieservice

Wij bieden geoptimaliseerde installatieservices namens jouw bedrijf aan. Laat ons het traject van planning tot oplevering verzorgen.

Grootaannemers

EV webshops

Energieleveranciers

Meer info

Slide 2

Ik ben een knop

Slide 3

Ik ben een knop

Wat partners over ons zeggen

Een paar mooie woorden van partners die jou voor gingen
8 / 10
Partner
Sinds we in contact zijn gekomen met ChargeCars kunnen we alleen maar heel veel lof uitspreken over ze. Ze beantwoorden ons vrijwel altijd direct al onze vragen uitgebreid en in duidelijke taal. Wij zijn heel tevreden over deze samenwerking.
9 / 10
Partner
Een hele fijne samenwerking met mensen die verstand van zaken hebben. Dat kwam bij ChargeCars snel naar voren. We hadden snel contact en alles verliep heel voorspoedig. Wij kijken uit naar de toekomst als partner!
9 / 10
Partner
Via via kwamen we uit bij ChargeCars. We kwamen snel met ze in contact en snel was er veel duidelijkheid en kwamen we met afspraken op papier. Wij zijn blij dat we partner zijn van ChargeCars.
10 / 10
Partner
Wij waren opzoek naar bedrijven waarmee we intensief kunnen samenwerken waarin de klant op 1 staat. Bij ChargeCars hebben wij de ideale partner gevonden waar dit ook het geval is. Het contact verloop uitstekend en het was allemaal snel geregeld.
8 / 10
Partner
Als Energiemaatschappij bedienen wij onze klanten door heel Nederland. Met name de landelijke dekking van ChargeCars in combinatie met het hoge kwaliteit & serviceniveau van de installateurs dragen er aan bij dat wij samen met ChargeCars een zeer hoge eindklanttevredenheid weten te behalen.

Word ook partner! 

Bekijk onze mogelijkheden

Solliciteren

Binnen 48 uur een afspraak!
Solliciteren formulier